Γκρίφιν: «Επικίνδυνος και αήττητος ο Παναθηναϊκός»

Κάτια Πετροπούλου
Γκρίφιν: «Επικίνδυνος και αήττητος ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (23/12, 21:00) και τόνισε πως οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν προπονηθεί σκληρά γι' αυτό το ματς.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Να αποδείξουμε ότι μπορούμε

Καλησπέρα σας,

Προερχόμαστε από μια δύσκολη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Νίμπουρκ, όπου καταφέραμε να επεκτείνουμε το σερί των νικών μας, φτάνοντας στην 8η συνεχόμενη στο Basketball Champions League. Αυτή η νίκη μας έχει φέρει σε πολύ πλεονεκτική θέση σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, ωστόσο, κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και παλεύουμε για το καλύτερο.

Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό, μια πολύ καλή ομάδα που παρά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα που είχε, είναι πάντα επικίνδυνη και έτοιμη να τιμωρήσει κάθε αντίπαλο. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες στο ρόστερ της και έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Μην ξεχνάμε ότι είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί στο Πρωτάθλημα.

Αυτές τις ημέρες έχουμε προπονηθεί πολύ σκληρά, ώστε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να ακολουθήσουμε με προσοχή τις οδηγίες του κόουτς Μπάνκι και του τεχνικού επιτελείου. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παρκέ και να βγάλουμε την ενέργεια που χρειάζεται, για να ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα