Κουτσός: «Εμπιστευόμαστε τους παίκτες που έχουμε»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κουτσός: «Εμπιστευόμαστε τους παίκτες που έχουμε»

bet365

Ο Ισίδωρος Κουτσός μίλησε για το κακό δεύτερο ημίχρονο των παικτών του τους οποίους εμπιστεύεται απόλυτα.

Οι δηλώσεις του προπονητής της Κύμης μετά την ήττα τη Λήμνο από τον Ήφαιστο... «Εμφανιστήκαμε στο γήπεδο, πάρα πολύ ανταγωνιστικοί και με σχέδιο. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και το καταφέραμε στα πρώτα 17 λεπτά. Στη συνέχεια υπήρξε ένα κενό διάστημα περίπου οκτώ-εννέα λεπτών που στην ουσία μας στοίχισε. Ήταν το κομμάτι όπου ο κόσμος μπόρεσε και μπήκε πιο εύκολα στο παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα μπόρεσε να επιστρέψει, πλησίασε και προσπάθησε να κάνει την ανατροπή. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να μειώσουμε τα κενά διαστήματα όπου υπάρχουν οι περισσότεροι πόντοι από την αντίπαλη ομάδα. Είναι ένα κομμάτι που παρότι κύλησε καλά την προηγούμενη εβδομάδα στις προπονήσεις δεν μεταφράστηκε στην απόδοσή μας στο ματς. Καλούμαστε να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Άρη που για εμάς είναι τελικός.

Από τους κύριους στόχους μας ήταν να περιορίσουμε το αμυντικό transition του Ηφαίστου και να προσπαθήσουμε μέσα από δύο παίκτες στη θέση «5» και «3», να είμαστε καλοί και ανταγωνιστικοί στα ριμπάουντ. Αυτό το κομμάτι δεν το καταφέραμε με συνέπεια ο Ήφαιστος να πετύχει πόντους από δεύτερες ευκαιρίες και αυτό μας στοίχισε. Όπως επίσης, στο σημείο όπου υπήρξαν τρεις-τέσσερις συνεχόμενες επιθέσεις όπου η ομάδα μου είχε λάθος απόφαση και ο αντίπαλος μας το εκμεταλλεύτηκε πετυχαίνοντας εύκολους πόντους στο transition».

Για το αν θα γίνουν άλλες αλλαγές στο ρόστερ της Κύμης: «Προχωράμε όπως είμαστε κι εμπιστευόμαστε τους παίκτες που έχουμε. Η ομάδα είναι πληγωμένη από τις συνεχόμενες ήττες και προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε τους παίκτες για να πάμε όλοι μαζί στο επόμενο ματς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα