Οκερέαφορ: «Πολλές οι πιθανότητες να νικήσουμε τον Άρη»

Gazzetta team
Οκερέαφορ: «Πολλές οι πιθανότητες να νικήσουμε τον Άρη»

bet365

Ο Τέντι Οκερέαφορ μίλησε για την νίκη επί του Ηφάιστου Λήμνου, αλλά και για το επόμενο ματς του Χολαργού, με αντίπαλο τον Άρη (22/12, 17:30).

Ο Βρετανός γκαρντ δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του: «Ήταν υπέροχο που προστατέψαμε την έδρα μας και πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, όπως ο Ήφαιστος Λήμνου. Κάναμε κάποια λάθη στην διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και παίξαμε καλά στην επίθεση, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».

Για την δική του απόδοση, είπε: «Ήθελα να ελέγξω τον ρυθμό από την αρχή του παιχνιδιού, μπορέσαμε να τρέξουμε και να σκοράρουμε εύκολους πόντους, κάτι το οποίο μας βοήθησε πολύ επιθετικά. Ήθελα να είμαι πολύ επιθετικός στην άμυνα και να δυσκολέψω την αντίπαλη ομάδα να βρει ευκαιρίες για εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο ημίχρονο ένιωθα καλά και έβαλα κάποια σημαντικά καλάθια, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου. Πιστεύω όμως πως η τελευταία κατοχή ήταν η πιο σημαντική, οπότε έπρεπε να τους σταματήσουμε από το να σκοράρουν, ώστε να διασφαλίσουμε τη νίκη».

Όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Άρη, πρόσθεσε: «Το ματς με τον Άρη θα είναι δύσκολο, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε, για να παίξουμε με καρδιά και μυαλό. Η ατμόσφαιρα, λόγω των οπαδών του αντιπάλου δεν είναι εύκολη, αλλά αυτό είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να ανταποκριθούμε εμείς. Πιστεύω πως αν μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και παίξουμε πολύ δυνατή άμυνα, ελέγξουμε το συναίσθημα, τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα