Χαμόγελα και δώρα από τον Ήφαιστο στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείο Καλλιθέας Λήμνου

Gazzetta team
Χαμόγελα και δώρα από τον Ήφαιστο στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείο Καλλιθέας Λήμνου

bet365

Σε «ζεστό» και εορταστικό κλίμα, αντιπροσωπεία του Ηφαίστου επισκέφτηκε το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας Λήμνου και συμμετείχε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών!

Την ομάδα του Ηφαίστου εκπροσώπησαν ο team manager Μάρκος Κολώκας και οι παίκτες Σωτήρης Μανωλόπουλος, Σπύρος Μούρτος, Δημήτρης Χαριτόπουλος, Σον Έβανς, Ρόλαντς Φρεϊμάνις και Τζέρι Σμιθ.

Όλοι τους μοίρασαν δώρα στα παιδιά κι έδωσαν προσκλήσεις για την αναμέτρηση του Σαββάτου (22/12, 15:30) με την Κύμη, ώστε να βρεθούν στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» και να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας της Λήμνου να συνεχίσει το νικηφόρο σερί στην έδρα της.

Οι μαθητές του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Καλλιθέας Λήμνου άλλωστε, είχαν δώσει το «παρών» στο ματς με τον Προμηθέα, όπου και με τη δική τους ώθηση οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου, έφτασαν στην επικράτηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα