Έγινε «350άρης» ο Βασιλόπουλος

Έγινε «350άρης» ο Βασιλόπουλος

Έγινε «350άρης» ο Βασιλόπουλος

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτης της Basket League και στο ματς με τον Πανιώνιο έφτασε τις 350 συμμετοχές στην κατηγορία

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τις 350 συμμετοχές του

Η καριέρα του πέρασε από “χίλια μύρια κύματα” λόγω των σοβαρών τραυματισμών του, όμως ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος παραμένει στα παρκέ όντας πια υγιής και “γράφει” το ένα επίτευγμα μετά το άλλο. Στο χθεσινό παιχνίδι του Περιστερίου Βίκος Cola με τον Πανιώνιο, έγινε ο 23ος παίκτης στην ιστορία της Betshop Basket League που έφτασε τα 350 παιχνίδια σε αυτήν.

Ο Βασιλόπουλος έκανε ντεμπούτο στην κατηγορία στις 3 Νοεμβρίου 2001, σε ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας για να ακολουθήσουν άλλα 349 με το χθεσινό. Έτσι ξεπέρασε τον Νίκο Κούβελα που είχε 349 συμμετοχές στην κατηγορία. Πολύ σύντομα μάλιστα ο Βασιλόπουλος θα μπει στην πρώτη 20άδα της σχετικής λίστας καθώς μπροστά του βρίσκονται ο Κώστας Χαραλαμπίδης με 351, ο Αντώνης Φώτσης με 352 και ο Χριστόφορος Στεφανίδης με 353 παιχνίδια.

Ακόμη από χθες ο Βασιλόπουλος μοιράζεται τη 12η θέση της λίστας των κορυφαίων μπλοκέρ του επαγγελματικού Πρωταθλήματος με τον Μιχάλη Πελεκάνο. Είχε μία τάπα κόντρα στον Πανιώνιο, έφτασε τις 182, ξεπέρασε τον Γιώργο Καράγκουτη και έφτασε τον Πελεκάνο.

Best of internet