Γκος: «Δεν φτάσαμε ακόμη στο… Money time»

Γκος: «Δεν φτάσαμε ακόμη στο… Money time»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Γκος: «Δεν φτάσαμε ακόμη στο… Money time»

bet365

Ο Φιλ Γκος χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βενέτσια και χρησιμοποίησε μια έκφραση που του αρέσει για να περιγράψει ότι ακόμη είναι νωρίς για πανηγυρισμούς.

Ο Αμερικανός είπε αρχικά ότι «το πιο σημαντικό είναι ότι βάλαμε τους εαυτούς μας σε καλή θέση για την πρόκριση στην επόμενη φάση», για να ερωτηθεί για την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο. «Είναι θέμα του προπονητή. Οταν θέλει να παίζω 20 ή 40 λεπτά το κάνω. Είμαι έτοιμος να κάνω ότι ζητάω. Δουλεύω όλο τον χρόνο και σωματικά για να μπορώ να ανταπεξέρχομαι σε ότι απαιτούν οι αγώνες. Το ζητούμενο είναι να νικάμε».

Ρωτήθηκε για τη Βενέτσια επαναλαμβάνοντας ότι έχει όμορφες αναμνήσεις, για να αναφερθεί στην κρισιμότητα του αγώνα. «Ήταν σημαντικό αλλά δεν φτάσαμε στο... money time. Τώρα που μεγάλωσα και χρησιμοποιώ περισσότερο το μυαλό μου, το παιχνίδι έγινε ευκολότερο για μένα. Μακάρι να το έκανα νωρίτερα».

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη αλλά δεν κατάφερε να καλύψει την ήττα του πρώτου αγώνα. «Δεν μελαγχολώ. Η νίκη έχει σημασία. Εκεί που ήμασταν στο 0-3 τώρα είμαστε στο 5-3 κι αυτό δείχνει τη δουλειά όλων. Ας μην είμαστε... άπληστοι, αλλά ταπεινοί».

Κατέληξε αναφορικά με τον κόσμο. «Θέλει να μας βλέπει να παίζουμε με καρδιά και να εκπροσωπούμε επάξια τον ΠΑΟΚ. Θα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές αλλά θα πρέπει να συνεχίζουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα