Πεδουλάκης: «Ο κόσμος αναγνώρισε τη δουλειά που κάναμε»

Gazzetta team
Πεδουλάκης: «Ο κόσμος αναγνώρισε τη δουλειά που κάναμε»

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ρωτήθηκε για την θερμή υποδοχή του κόσμου και έσπευσε να τους ευχαριστήσει για το χειροκρότημα που του χάρισαν.

Αρχικά ο προπονητής του Περιστερίου είπε ότι «κάναμε μεγάλη προσπάθεια να ήμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι ένα παιχνίδι που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ όσον αφορά το πως αντιμετωπίζεις πιο γρήγορους, πιο ψηλούς και πιο ανταγωνιστικούς παίκτες. Ο Παναθηναϊκός μας έβαλε πράγματα. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταλυτικό για εμάς με τον Καλάθη στο χαμηλό ποστ. Ο Βασιλόπουλος σταμάτησε τη δημιουργία και είχαμε τη δύναμη να μην τα παρατήσουμε για να επιστρέψουμε. Είμαι γενικά ευχαριστημένος και είναι ένα μάθημα για εμάς. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό στην EuroLeague και στο πρωτάθλημα».

Για το χειροκρότημα του κόσμου: «Ευχαριστώ τον κόσμο που δείχνει αναγνώριση στη δουλειά που κάναμε. Υπάρχει αμφίδρομη σχέση, έχω υπάρξει σαν παίκτης και προπονητής».

Για το αν περίμενε τόσο καλό ξεκίνημα με το Περιστέρι: «Είμαστε ομάδα με αρμονία στο διοικητικό κομμάτι, οι παίκτες έχουν καλή ατμόσφαιρα και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Θέλουμε να πάμε στη δουλειά κάθε μέρα. Μας έχουν βοηθήσει και τα αποτελέσματα. Έχουμε την εμπειρία να μην μας αποπροσανατολίζουν τα καλά λόγια που λένε. Ξεκινήσαμε για να σωθούμε με 500.000 αγωνιστικό μπάτζετ. Περάσαμε στο δεύτερο από τα τέσσερα επίπεδα. Είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ ο Προμηθέας και ο ΠΑΟΚ, κάποιοι σε μεσαίο επίπεδο και αυτοί που παλεύουν για να σωθούν. Εμείς θέλουμε να ανέβουμε στο δεύτερο επίπεδο και έχουμε δουλειά στην άμυνα. Το σεβασμό δεν στον χαρίζει κανένας. Ό,τι δουλεύεις αυτά θα παρουσιάσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα