Παπαγιάννης: «Μας στεναχωρεί που πικραίνουμε τον κόσμο μας»

Παπαγιάννης: «Μας στεναχωρεί που πικραίνουμε τον κόσμο μας»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Παπαγιάννης: «Μας στεναχωρεί που πικραίνουμε τον κόσμο μας»

bet365

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στην ήττα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ από τη Φενέρμπαχτσε, υπενθύμισε πως η regular season στην EuroLeague έχει ακόμη πολύ δρόμο και ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» έχουν περιθώρια να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr ενόψει του αγώνα με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ (10/12, 19:00)

«Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε στο πολύ δύσκολο ματς με τη Φενέρμπαχτσε, που, κατά γενική ομολογία, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη. Προσπαθήσαμε σκληρά, ήμασταν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως η δική τους ευστοχία και η δική μας αστοχία δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τη νίκη.

Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας έχει ακόμη πολύ δρόμο και υπάρχουν περιθώρια να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, αρκεί να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς.

Μας στεναχωρούν τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα και το γεγονός ότι δεν παίζουμε βάσει των δυνατοτήτων μας, ωστόσο θεωρώ πως μπορούμε να το γυρίσουμε. Μας στεναχωρεί που πικραίνουμε τον κόσμο μας που για ακόμη μια φορά, κόντρα στη Φενέρ ήρθε μαζικά στο ΟΑΚΑ και μας υποστήριξε θερμά.

Τώρα, αυτό που μας απασχολεί αποκλειστικά είναι ο αγώνας με το Περιστέρι για το πρωτάθλημα. Ο αντίπαλος μας είναι αήττητος φέτος, γεγονός που τα λέει όλα σχετικά με τις δυνατότητές του. Είναι μια ποιοτική ομάδα με έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Προφανώς και το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Γιώργος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα