Σκουλίδας: «Στον Χολαργό διψάμε για τη νίκη»

Gazzetta team
Σκουλίδας: «Στον Χολαργό διψάμε για τη νίκη»

bet365

Ο Χολαργός δοκιμάζεται στην έδρα της Κύμης (9/12, 17:00) και ο Διονύσης Σκουλίδας εξήγησε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τρεις σερί ήττες.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Γειά σας φίλοι μου

Μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, είμαστε ξανά εδώ!

Έχει πλέον περάσει αρκετός καιρός από την αρχή της σεζόν στην Basket League και αυτή τη φορά έχουμε μπροστά μας την ομάδα της Κύμης. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι παρόμοιο με εκείνο που παίξαμε πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος εκτός έδρας με το Ρέθυμνο. Διότι και η Κύμη είχε αλλαγή προπονητή, αλλά είχε επίσης και περισσότερο χρόνο να δουλέψει με το νέο κόουτς.

Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είχαμε αρκετό χρόνο να δουλέψουμε για το ματς αυτό και επίσης πιστεύουμε πιο πολύ στους εαυτούς μας και… διψάμε πολύ για τη νίκη που θα μας δώσει πίσω την καλή ψυχολογία, καθώς προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Η συγκέντρωση μας θα παίξει μεγάλο ρόλο σ’ αυτό τον αγώνα, αλλά επίσης θα πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια της αντίπαλης ομάδας και να έχουμε ακόμη περισσότερη, ώστε να μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη.

Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που θέλει και εκείνος πολύ το θετικό αποτέλεσμα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα