Με Ρατάν-Μέις η ΑΕΚ, χωρίς Χάρις ο Άρης

Κάτια Πετροπούλου
Με Ρατάν-Μέις η ΑΕΚ, χωρίς Χάρις ο Άρης

bet365

Ο Εξέιβιερ Ρατάν-Μέις βρίσκεται στην... 11άδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη (08/12, 17:30) και μένει να φανεί αν αγωνιστεί. Οριστικά χωρίς Ραμόν Χάρις οι «κίτρινοι».

Ο Καναδός γκαρντ έχει μείνει εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω τραυματισμού (δεν είχε παίξει ούτε με την εθνική του στα «παράθυρα»), ωστόσο βρίσκεται στην 11άδα της «Βασίλισσας» για το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Ο 24χρονος παίκτης βγήκε για ζέσταμα στο «Nick Galis Hall» και μένει να δούμε αν και πόσο θα αγωνιστεί. Υπενθυμίζεται πως ο Λούκα Μπάνκι δεν έχει στην διάθεσή του τους Γιαννόπουλο - Ξανθόπουλο - Καββαδά.

Για τους γηπεδούχους, ο Ραμόν Χάρις έμεινε τελικά εκτός, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Μπορίς Νταλό, που χτύπησε στο δεξί γόνατο σε προπόνηση, συμμετέχει κανονικά στο ματς. Ο Βαγγέλης Αγγέλου πήρε για πρώτη φορά μαζί και τον Κώστα Βλάσιο.

Άρης (Αγγέλου): Τζόουνς, Κάιζερ, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Βλάσιος, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, ΜακΓκι, Αγγέλου.

ΑΕΚ (Μπάνκι): Σάκοτα, Τσαλμπούρης, Ματσιούλις, Ρατάν-Μέις, Λαρεντζάκης, Μωραΐτης, Γκρίφιν, Σαντ-Ρος, Ρογκαβόπουλος, Ρόμπερσον, Χάντερ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα