Η Basket League επιστρέφει και ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής!

Αντωνία Σπανού
Η Basket League επιστρέφει και ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής!
Η Basket League, μετά το... διάλειμμα της Εθνικής ομάδας, επιστρέφει και το μενού περιλαμβάνει πολλά και ενδιαφέροντα ματς. Ξεχωρίζει το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρη και ΑΕΚ, ματς κορυφής την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Η Basket League έλειψε, αλλά επιστρέφει κοντά μας. Σπουδαία ματς σε όλη την Ελλάδα, με τις ομάδες μετά την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες να επιστρέφουν στην δράση. Το πρόγραμμα ανοίγει το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Κολοσσό Ρόδου στην Νέα Σμύρνη, ενώ την ίδια ώρα ο Ήφαιστος υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας. Το Λαύριο φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι που ολοκληρώνει την σημερινή ημέρα είναι αυτό μεταξύ Άρη και ΑΕΚ στο Nick Gallis Hall.

Επιστροφή χρημάτων* στο Λέστερ – Τότεναμ και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αύριο(9/12) η Κύμη παίζει κόντρα στον Χολαργό στην Χαλκίδα, ενώ ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την ήττα στην Λιθουανία και υποδέχεται στο ΣΕΦ το Ρέθυμνο.

Την Δευτέρα το πρόγραμμα της αγωνιστικής ολοκληρώνεται με το ματς των δύο αήττητων ομάδων της Basket League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα