Αγγελάκος: «Έτοιμοι για βελτιωμένη εικόνα»

Αγγελάκος: «Έτοιμοι για βελτιωμένη εικόνα»

Αγγελάκος: «Έτοιμοι για βελτιωμένη εικόνα»

Ο Κολοσσός δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο (8/12, 15:30) και ο Αλέξανδρος Αγγελάκος εξήγησε πως οι Ροδίτες είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα πάντα για να πάρουν το καλύτερο που μπορούν στο παιχνίδι με τον «Ιστορικό».  

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Έπειτα από αρκετές ημέρες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω της διακοπής των Εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε στη δράση και μάλιστα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Όλο αυτό το διάστημα, δουλέψαμε σκληρά με τον νέο μας προπονητή και προσπαθήσαμε να αφομοιώσουμε και να εξοικειωθούμε στη φιλοσοφία του. Από την άλλη, πλέον έχουμε και ένα νέο μέλος στην ομάδα, τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς, τον οποίο θα ήθελα να καλωσορίσω και να του ευχηθώ τα καλύτερα. Στόχος μας φυσικά από εδώ και στο εξής είναι να παρουσιάσουμε μία πιο βελτιωμένη εικόνα.

Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τα πάντα, ώστε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε στο παιχνίδι. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα και να έχουμε σωστές αποφάσεις στην επίθεση.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Άλεξ»

 

Best of internet