Σαντ-Ρος σε Γιαννόπουλο: «Έχουμε τον λευκό Ιησού, έχουμε και τον μαύρο»! (vid)

Σαντ-Ρος σε Γιαννόπουλο: «Έχουμε τον λευκό Ιησού, έχουμε και τον μαύρο»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Σαντ-Ρος σε Γιαννόπουλο: «Έχουμε τον λευκό Ιησού, έχουμε και τον μαύρο»! (vid)

bet365

Αστείρευτες στιγμές γέλιου προσέφερε ο Χάουαρντ Σαντ - Ρος, που απάντησε με κάθε... ειλικρίνεια στις ερωτήσεις που τού έθεσαν οι φίλοι της ΑΕΚ, με «συνεργό» τον Χάρη Γιαννόπουλο!

Ο Κουβανός φόργουορντ πήρε θέση και απάντησε σε ερωτήσεις που τού έκαναν οι φίλοι της ΑΕΚ μέσω του «#AskHoward» στο instagram και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

Για το αν είναι ο Λούκα Μπάνκι καλύτερος από τον Ντέιβιντ Μπλατ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Νταρουσάφακα και κατέκτησε το EuroCup πέρυσι, αποκρίθηκε: «Δύσκολη ερώτηση. Είναι διαφορετικοί. Στόχος όλων είναι να μπει η μπάλα στο καλάθι. Αλλά από τακτικής άποψης, έχει ο καθένας τον τρόπο του. Δεν πιστεύω ότι κάποιος είναι καλύτερος ή χειρότερος. Μού αρέσει που έχω δουλέψει και με τους δύο».

Για το που μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ φέτος, είπε: «Όσο πιο μακριά», ενώ συμπλήρωσε για το αν βλέπει τον εαυτό του στα κιτρινόμαυρα και μετά τη φετινή σεζόν: «Ναι, το βλέπω. Είναι ένας εξαιρετικός οργανισμός και αν με θέλουν, θα ήθελα να παραμείνω».

Μεταξύ ΛεΜπρόν Τζέιμς και Γιάννη Αντετοκούνμπο επέλεξε τον «Greek Freak», ενώ μεταξύ Δημήτρη Μωραΐτη και Λούκα Ντόντσιτς, έκανε ότι δεν... γνωρίζει τον δεύτερο!

Όσο για το αγαπημένο του φαγητό; «Σουβλάκι! Είναι... φωτιά! Την πρώτη μου εβδομάδα στην Αθήνα, από Δευτέρα ως Παρασκευή, έτρωγα σουβλάκια!».

Ακόμη δεν... παρέλειψε να δείξει τις γνώσεις του στα ελληνικά - μετά το «καλημέρα», ακολούθησαν... μπινελίκια με πολλά «μπιπ» - αλλά και να πειράξει τον αγαπημένο του «Ιησού Χριστό - Χάρη Γιαννόπουλο», που εκτέλεσε χρέη παρουσιαστή!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα