Χρηστίδης: «Ο κόσμος μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση»

Χρηστίδης: «Ο κόσμος μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση»

Gazzetta team
Χρηστίδης: «Ο κόσμος μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση»

bet365

Ο Βασίλης Χρηστίδης αναφέρθηκε στον αυριανό (8/12, 17:30) εντός έδρας αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ αλλά και στη σημασία της έντονης παρουσίας του κόσμου.

Επιστροφή χρημάτων* στο Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο 20χρονος σέντερ του Άρη στάθηκε στη δουλειά που έγινε στο διάστημα της διακοπής, στην ποιότητα της ΑΕΚ αλλά και στη σημασία να γεμίσει το Παλέ. «Προερχόμαστε από τη διακοπή του πρωταθλήματος και έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στην έδρα μας. Είναι μια ομάδα αρκετά ποιοτική, με πολλούς καλούς παίκτες στο ρόστερ της και πριν διακοπεί η Basket League βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς ήταν αήττητη για ολόκληρο τον μήνα Νοέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία της βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο. Εμείς από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε στο διάστημα της διακοπής να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται, αν και είχαμε για μια βδομάδα την απουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη, που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.

Στόχος μας σε αυτόν τον αγώνα είναι να παρουσιάσουμε ένα βελτιωμένο πρόσωπο, να παλέψουμε για κάθε μπάλα και κάθε κατοχή, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να κατακτήσουμε τη νίκη. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, γιατί η παρουσία του μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση και μας βοηθά να έχουμε καλύτερη απόδοση», έγραψε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα