Ζιάγκος: «Αυτά είναι τα 2 κυρίαρχα χαρακτηριστικά του Ολυμπιακού»

Ζιάγκος: «Αυτά είναι τα 2 κυρίαρχα χαρακτηριστικά του Ολυμπιακού»

Ζιάγκος: «Αυτά είναι τα 2 κυρίαρχα χαρακτηριστικά του Ολυμπιακού»

O προπονητής τoυ Ρεθύμνου, Βαγγέλης Ζιάγκος στάθηκε στα 2 κυρίαρχα χαρακτηριστικά του Ολυμπιακού ενόψει του ματς των δύο ομάδων (17:00, 9/11) για την 8η αγωνιστική της Basket League.  

Για το ματς του Ρεθύμνου με τον Ολυμπιακό (17:00, 9/11) στην 8η αγωνιστική της Basket League μίλησε ο προπονητής των Κρητικών, Βαγγέλης Ζιάγκος.

«Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Το ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, καθώς είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχει δύο κυρίαρχα χαρακτηριστικά, τα οποία είναι το παιχνίδι υψηλών ταχυτήτων και το πολύ καλό διάβασμα στο μισό γήπεδο που του δίνει τη δυνατότητα να τιμωρεί κάθε αμυντικό λάθος. Από την πλευρά μας έχουμε δύο αδιαπραγμάτευτα στοιχεία στην αγωνιστική μας ταυτότητα. Αυτά είναι η σοβαρότητα και η μαχητικότητα μας. Σε αυτά θα στηριχθούμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνατότητες μας απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ρεθύμνου.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Δημήτρης Κουρέπης: «Την προηγούμενη εβδομάδα δε μείναμε χωρίς παιχνίδι. Παίξαμε ένα φιλικό στο Ψυχικό για να δούμε που βρισκόμαστε και να μη μείνουμε πίσω λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Τώρα παίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης όπως είναι ο Ολυμπιακός. Από την πλευρά μας έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα και το σίγουρο είναι πως δε θα πάμε με κατεβασμένα τα χέρια, αλλά θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Για κάθε αθλητή είναι τρομερή εμπειρία να παίζεις απέναντι σε τέτοιους παίκτες και είναι μεγάλη πρόκληση για τον καθένα μας».

Best of internet