ΚΑΕ Άρης: «Εμείς δεν επιδιώξαμε διακοπή του αγώνα»

Gazzetta team
ΚΑΕ Άρης: «Εμείς δεν επιδιώξαμε διακοπή του αγώνα»

bet365

Η ΚΑΕ Άρης πήρε θέση για όσα ισχυρίζεται ο ΠΑΟΚ, μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση, για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, μετά την αναφορά της ΚΑΕ Άρης για τραυματισμό του αντιπροέδρου της, από αντικείμενο, τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του μεταξύ τους αγώνα στο «Παλατάκι».

Οι «κίτρινοι» υποστηρίζουν πως ενημέρωσαν εγκαίρως την Αστυνομία στη διάρκεια του αγώνα για το περιστατικό και γνωστοποίησαν την κατάσταση εκεί που πρέπει, θέλοντας να αποφύγουν την δημιουργία εντυπώσεων, ενώ τονίζουν πως δεν κάλεσαν εκείνοι τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε απολογία, αλλά ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, με βάση την έκθεση της Αστυνομίας.

Επεσήμαναν, δε, πως η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τα φίλα προσκείμενα σε αυτήν, αθλητικά site, μπορούν να απευθυνθούν στις Αστυνομικές Αρχές, αν θεωρούν πως δεν έκαναν καλά την δουλειά τους.

Τέλος, υπογραμμίζει πως σε αντίθεση με άλλα επαγγελματικά σωματεία της πόλης, δεν επεδίωξε τη διακοπή του αγώνα, εξαιτίας της ρίψης αντικειμένου στο πρόσωπο μέλους της αποστολής της.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα