Αμφισβητεί με βίντεο τον τραυματισμό του αντιπροέδρου του Άρη ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Αμφισβητεί με βίντεο τον τραυματισμό του αντιπροέδρου του Άρη ο ΠΑΟΚ

bet365

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Άρη, προσκομίζοντας σχετικό βίντεο.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου είχε υποστηρίξει μέσω ενημέρωσής της πως ο αντιπρόεδρος, Νίκος Κάλλεν, τραυματίστηκε στο αριστερό μάτι, 4 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στο «Παλατάκι», από αντικείμενο που έφυγε από οπαδούς.

Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ κλήθηκε σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, με αφορμή την αναφορά αυτή του Άρη, η οποία συμπεριλήφθηκε στην έκθεση της Αστυνομίας ως αναφορά των «κιτρίνων», μαζί με υβριστικό σύνθημα που γράφτηκε στο φύλλο αγώνος.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» προσκόμισαν σχετικό βίντεο από κάμερα που ήταν στραμμένη στον πάγκο των φιλοξενούμενων σε όλη την διάρκεια του ματς, αμφισβητώντας και αντικρούοντας τα όσα ισχυρίζονται οι αντίπαλοι.

Ο Αθλητικός Δικαστής είδε το βίντεο κι έλαβε υπόψιν του όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και την Παρασκευή (07/12) αναμένεται η απόφασή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα