Με τις γνωστές απουσίες η ΑΕΚ, φιλικό με Μαρούσι

Με τις γνωστές απουσίες η ΑΕΚ, φιλικό με Μαρούσι

Κάτια Πετροπούλου
Με τις γνωστές απουσίες η ΑΕΚ, φιλικό με Μαρούσι

bet365

Η ΑΕΚ συνέχισε τις προπονήσεις της με τις γνωστές απουσίες, ενώ «έκλεισε» και φιλικό με το Μαρούσι, για να διαητρηθούν οι διαθέσιμοι παίκτες σε αγωνιστικό ρυθμό.

Bwin - Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα (21+).

Μετά τις μετ' εμποδίων προπονήσεις, λόγω τραυματισμών και εθνικών ομάδων, αλλά και το φιλικό με το Χολαργό που ακυρώθηκε, η ΑΕΚ «έκλεισε» φιλικό με το Μαρούσι (05/12, 17:00).

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μπροστά τους τα ματς με Άρη (08/12, 17:30) και Χάποελ Ιερουσαλήμ (11/12, 19:45) και ο Ιταλός προπονητής θέλει να βάλει τους παίκτες του ξανά σε αγωνιστικό ρυθμό.

Η αναμέτρηση θα είναι «κεκλεισμένων των θυρών» και θα γίνει στο βοηθητικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, σήμερα (04/12) προπονήθηκαν χαλαρά οι Χάουαρντ Σαντ - Ρος, Τάιλερ Ρόμπερσον και Γιώργος Τσαλμπούρης, οι οποίοι ακολουθούν ταυτόχρονα και θεραπευτική αγωγή, λόγω της ασθένειας, που τους ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.

Οι διεθνείς Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Γιόνας Ματσιούλις δεν πήραν μέρος στην προπόνηση, όπως και οι τραυματίες Βασίλης Ξανθόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος και Βασίλης Καββαδάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα