Για το τέταρτο sold-out ο Ήφαιστος

Gazzetta team
Για το τέταρτο sold-out ο Ήφαιστος

bet365

Ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών (8/12, 15:30) με στόχο το 4/4 στο «Νίκος Σαμαράς» και το τέταρτο sold out!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ήφαιστος

«Τρεις φορές sold out στο κλειστό "Νίκος Σαμαράς" και ισάριθμες νίκες για τον Ήφαιστο που παραμένει αήττητος στο "σπίτι" του. Ομάδα και κόσμος είναι ένα, ώστε η Λήμνος να κάνει αισθητή την παρουσία της στην Basket League.

To επόμενο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου (15:30) όπου ο Ήφαιστος θα υποδεχτεί τον Προμηθέα Πάτρας για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας έχει ανάγκη τους φιλάθλους της και τους περιμένει σε ακόμα μία αναμέτρηση, ώστε να δημιουργήσουν ξανά μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα η οποία θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου να φτάσουν στην επικράτηση.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ενημερώνει τους φιλάθλους της πως από την Τρίτη (4/12) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, τα οποία κοστίζουν 15 ευρώ.

Σημεία διάθεσης των εισιτηρίων
* Ηλεκτρονικά από το viva.gr
* Στο κατάστηµα «Sports House», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας 22540 26025).
* Lemnos F.C. – Μουντιαλίτο 8Χ8 στη Μύρινα Λήμνου (Τηλ. Επικοινωνίας 2254025960)
* Από τα γραφεία της οµάδας στη Λήµνο (Πλατεία Κοντοπουλίου)
* Στο κλειστό γήπεδο της Μύρινας «Νίκος Σαμαράς», την ημέρα του αγώνα.
* Κωνσταντίνος Τσελεπής- γυμναστήριο ΟxyZen (Λεωφόρος Δημοκρατίας 30, Μύρινα Λήμνου)

Για την αγορά των εισιτηρίων

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.

Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (13:30). Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο.

Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα