Μια... διαφορετική προπόνηση στο ΣΕΦ (pics)

Μια... διαφορετική προπόνηση στο ΣΕΦ (pics)

Gazzetta team
Μια... διαφορετική προπόνηση στο ΣΕΦ (pics)
Εκτός από το καθιερωμένο πρόγραμμα του Ντέιβιντ Μπλατ, οι παίκτες του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν και μια προπόνηση διαφορετική από τις άλλες, αφού είχαν παράλληλα και τη δοκιμασία του field test!

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ διευκρίνισε «τι εστί» η έννοια «field test» εξηγώντας ότι «ο Βιοχημικός διατροφής και υπεύθυνος διατροφολόγος της ομάδας κ. Γιώργος Λέων μαζί με τον Εργοφυσιολόγο κ. Ευάγγελο Γεωργίλα πραγματοποίησαν εργομετρικές εξετάσεις σε συνθήκες αγώνα, εξετάσεις ανίχνευσης προπονητικών ζωνών, καρδιαγγειακής προσαρμογής και ανοχής στην κόπωση, έγινε μέτρηση τοξικών αποβλήτων και τεστ αντίδρασης σε διάφορες προπονητικές εντάσεις, καθώς και μέτρηση μυϊκής αντοχής σε άλμα.

Από τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων που θα αναδείξουν την ακριβή φυσική κατάσταση των παικτών και την ανοχή τους σε αγωνιστικές συνθήκες, θα γίνει εξατομίκευση της προπόνησης και σχεδιασμός του προπονητικού πλάνου για το επόμενο διάστημα.»

Δείτε τι σχετικές φωτογραφίες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα