Εκτός για 10 ημέρες ο Γιαννόπουλος (pic)

Εκτός για 10 ημέρες ο Γιαννόπουλος (pic)

Εκτός για 10 ημέρες ο Γιαννόπουλος (pic)

Ο Χάρης Γιαννόπουλος τραυματίστηκε στο ματς της Εθνικής με τη Γερμανία και θα μείνει εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων για λίγες ημέρες.

Ο διεθνής φόργουορντ υπεβλήθη σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής 1ου - 2ου βαθμού. Συνεπώς, πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικών δράσεων για 10 ημέρες.

Κι αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα για την ΑΕΚ, αφού οι Καββαδάς - Ξανθόπουλος είναι ακόμα στα... πιτς, οι Τσαλμπούρης - Σαντ-Ρος ταλαιπωρούνται από λοίμωξη του αναπνευστικού και ο Ρόμπερσον από γαστρεντερίτδα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αναβληθεί και το σημερινό (01/12) φιλικό με το Χολαργό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ:

«Με τη μαγνητική τομογραφία (της Εθνικής Ομάδας) ανά χείρας έδωσε το "παρών" στην "Ευρωκλινική Αθηνών", σήμερα (01/12) ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Ο επικεφαλής του ιατρικού επτελείου της ΑΕΚ ΒC, Dr Ηρακλής Πατσόπουλος, εξέτασε το διεθνή γκαρντ/φόργουρντ, και επιβεβαιώθηκε, ότι ο αθλητής της "Βασίλισσας" υπέστη στην αναμέτρηση με Γερμανία διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής 1ου - 2ου βαθμού. Τούτο σημαίνει, ότι ο αθλητής τίθεται εκτός δραστηριοτήτων για - τουλάχιστον - δέκα (10) ημέρες.

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος τίθεται νοκ άουτ, καθώς υπέστη λοίμωξη ανώτερου και κατώτερου αναπνευστικού.  Παραμένει ασθενής από λοίμωξη αναπνευστικού και τελεί υπό αντιβίωση ο Γιώργος Τσαλμπούρης. Τέλος, ο Τάιλερ Ρόμπερσον ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα».

Best of internet