Νέες εξετάσεις για Γκάρετ

Νέες εξετάσεις για Γκάρετ

Νέες εξετάσεις για Γκάρετ

Ο Αμερικανός έχει κάκωση στον αντίχειρα, θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και δεν αποκλείεται να του τοποθετηθεί νάρθηκας.

Σα να μην έφταναν οι πολλές απουσίες, ο ΠΑΟΚ έχει να διαχειριστεί και τα προβλήματα τραυματισμών με τελευταίο αυτό του Ντάριους Γκάρετ. Ο Αμερικανός δεν συμμετείχε στη σημερινή (1/12) προπόνηση, όπως και ο Μιλένκο Τέπιτς ο ποίος χθες συγκρούστηκε με τον Γκάρετ στη διάρκεια του οικογενειακού διπλό και αποκόμισε κι ένα χτύπημα στο μάτι.

Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Με τις αναμενόμενες απουσίες, αλλά και επιπρόσθετα προβλήματα τραυματισμών συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ. Στις γνωστές απουσίες των τεσσάρων διεθνών (Αθηναίου, Κόνιαρης, Χρυσικόπουλος, Moreira), του Goss που είναι στις ΗΠΑ και του τραυματία Μαργαρίτη, προστέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Garret και Tepic.

Oι δύο παίκτες συγκρούστηκαν στο τέλος της προπόνησης της Παρασκευής και σήμερα υποβλήθηκαν σε μία σειρά εξετάσεων. Ο Darrius Garrett που υπέστη κάκωση στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού, έμεινε αναγκαστικά εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις τη Δευτέρα. Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Milenko Tepic που είχε μία αμυχή στο μάτι και κοντά στο σημείο που είχε τραυματιστεί στη Λήμνο, ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις (ακτίνα) και για ένα χτύπημα στη μύτη. Ο Tepic είναι πιθανό να επανέλθει στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας από τη Δευτέρα.

Τη Δευτέρα αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου και ο Phil Goss, ο οποίος για προσωπικούς λόγους θα καθυστερήσει κατά δύο μέρες την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη».

Best of internet