Οι πολλές απουσίες της ΑΕΚ ανέβαλαν το φιλικό με τον Χολαργό

Gazzetta team
Οι πολλές απουσίες της ΑΕΚ ανέβαλαν το φιλικό με τον Χολαργό

bet365

Το φιλικό της ΑΕΚ με τον Χολαργό που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα δεν θα γίνει, αφού η «Βασίλισσα» έχει πολλές απουσίες.

Οι πολλές απουσίες που έχει η ΑΕΚ είτε από τραυματισμούς, είτε από ιώσεις, είχαν σαν αποτέλεσμα να ακυρωθεί το φιλικό με τον Χολαργό που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει

Η κακοδαιμονία στην εφετινή ΑΕΚ λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Φιορεντίνα – Γιουβέντους με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Δεν έφταναν τα γνωστά προβλήματα και η κορύφωση της αγωνίας για το μέγεθος του τραυματισμού του Χάρη Γιαννόπουλου, ο οποίος υπέστην ζημιά στον αγώνα της Εθνικής ομάδας με τη Γερμανία, το στρατόπεδο της «Βασίλισσας» έπληξε - πιθανότατα - και επιδημία. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αναβολή (ή ματαίωση) της σημερινής φιλικής αναμέτρησης με Χολαργό.

Πιο συγκεκριμένα, νοκ άουτ επ’ αόριστον τέθηκαν άλλοι δύο παίκτες, ήτοι ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Τάιλερ Ρόμπερσον, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα με στομαχικές διαταραχές. Στο μεταξύ, δεν ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση ο Γιώργος Τσαλμπούρης.

Υπενθυμίζεται, ότι απουσιάζουν οι διεθνείς, ενώ εκτός μάχης εδώ και καιρό έχουν τεθεί οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα