Επιστροφή στις προπονήσεις με απουσίες για τον ΠΑΟΚ

Επιστροφή στις προπονήσεις με απουσίες για τον ΠΑΟΚ

Επιστροφή στις προπονήσεις με απουσίες για τον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις έπειτα από την τριήμερη άδεια που τους έδωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός μετράει πολλές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών παικτών αλλά και αδειών των ξένων. Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Το τριήμερο ρεπό σε όλη την ομάδα ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Ξεκούραση από το δύσκολο πρόγραμμα που πέρασε όλη η ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά και ενόψει του απαιτητικού προγράμματος που έρχεται από εδώ και πέρα.

Επιστρέφοντας σήμερα και πάλι στο γήπεδο για προπονήσεις, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε στη διάθεσή του καλαθοσφαιριστές, όλους όσοι δηλαδή θα έπρεπε να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο. Ο William Hatcher που εκμεταλλεύτηκε το ρεπό και βρέθηκε στο Παρίσι, συμμετείχε στην προπόνηση, όπως και ο Milenko Tepic, που επέστρεψε από το Βελιγράδι. O Phil Goss που είναι με άδεια στις ΗΠΑ, αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο για να συυμμετάσχει στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. 

Αθηναίου, Κόνιαρης και Χρυσικόπουλος απουσιάζουν λόγω των υποχρεώσεών τους με την Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ για τον ίδιο λόγο βρίσκεται στην Αγκόλα και ο Yanick Moreira. 

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αγκώνα». 

Best of internet