Πιάσ’ τον Νίκο … και κούρευ’ τον! (gTV)

Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κιούσης
Πιάσ’ τον Νίκο … και κούρευ’ τον! (gTV)

bet365

Ο Χρήστος Κιούσης ανακρίνει με ένα ελαφρώς διαφορετικό τρόπο τον Νίκο Παπαδογιάννη υπό τους ήχους καλής μουσικής, μηχανής κουρέματος, ήχων ψαλιδιού σε έναν ναό του grooming στην Θεσσαλονίκη.

Το ραντεβού κλείστηκε απογευματάκι Δευτέρας λίγο πριν την παρουσίαση του βιβλίου «Ο Νίκος λείπει» στην Θεσσαλονίκη και πρέπει να ομολογήσω ότι ο Παπαδογιάννης δεν είχε ιδέα που πάμε. Αντί για καφέ σε café του κέντρου της πόλης τον οδήγησα στο ιδανικό σκηνικό «1901 Barber Shop» στην οδό Καρόλου Ντηλ για μικρή on camera ανάκριση, ενώ η Μαρία Αγγέλογλου περιποιήθηκε την γκρίζα του κόμη και η αφεντιά μου ήταν ο ερωτών. Το concept δεν είναι καινοφανές, έχει ήδη μακρά ιστορία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, όπου ο θεσμός του μπαρμπέρικου στις γειτονιές των μαύρων και το κουτσομπολιό εκεί μέσα δίνει και παίρνει on και off camera.

Οι ερωτήσεις ήταν επιμελώς ατάκτως ειρημένες και πελαγοδρομούσαν από ταξίδια, μια που ο πολυταξιδεμένος Νίκος είναι αρμόδιος επί του θέματος, μέχρι μπάσκετ φυσικά κι από μούσια και τατουάζ μέχρι πολιτική και βασανισμένες ψήφους. Πως αισθάνεται ένας δημοσιογράφος στο δημοσιογραφικό περιβάλλον του 2018, πόσες χριστοπαναγίες αντέχει ένα mediaκο μειράκιο στο πλάι του Φίλιππου Συρίγου, ποια είναι η συγκλονιστικότερη προσωπικότητα που γνώρισε ο Παπαδογιάννης, ποιο είναι το πιο άσκοπο ταξίδι στην πολυετή καριέρα του και που να πάμε να φάμε αν βρεθούμε στην Βιτόρια για το Final 4;

Οι απαντήσεις στη βίντεο-συνέντευξη που ακολουθεί, της οποίας το αισθητικό αποτέλεσμα επιμεληθήκαμε μαζί με τον Θεόφιλο Δαδή και τους σπουδαστές μας στον Τομέα ΜΜΕ & Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ360o

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρήστος Κιούσης
Χρήστος Κιούσης

Ο Χρήστος Κιούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ζει κι εργάζεται στην Θεσσαλονίκη από το 1997. Σπούδασε Κινηματογράφο και Τηλεόραση στη Σχολή Σταυράκου και digital marketing. Mιλάει Αγγλικά κάθε μέρα, Γερμανικά όποτε τα θυμηθεί και Ιταλικά στις διακοπές κυρίως αν χρειαστεί να παραγγείλει φαγητό στην Ιταλία. Εργάζεται σε τηλεοπτικές παραγωγές από το 1994. Συμπαρουσιάζει τη σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 και το "Βινύλιο" στο ίδιο κανάλι.

Είναι φίλαθλος από μικρός και πατέρας τριών υπέροχων παιδιών. Έχει παίξει μπάσκετ ως νέος με επιεικώς μέτριες επιδόσεις και τένις ως μεσήλικας με ακόμα πιο φτωχά αποτελέσματα. Του αρέσουν το γράψιμο, οι συνεντεύξεις, το ραδιόφωνο, η παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου και τα ταξίδια κι ελπίζει μια μέρα, να μπορέσει να τα συνδυάσει όλα επαγγελματικά.