Κουτσοκέρας: «Σε φόρμα ο Ολυμπιακός, θα δοκιμάσουμε νέα πράγματα»

Κουτσοκέρας: «Σε φόρμα ο Ολυμπιακός, θα δοκιμάσουμε νέα πράγματα»

Κουτσοκέρας: «Σε φόρμα ο Ολυμπιακός, θα δοκιμάσουμε νέα πράγματα»

Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας, βοηθός του Νίκου Οικονόμου στον πάγκο του Πανιωνίου, μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (27/11, 19:00).

«Ο Ολυμπιακός σημείωσε δυο συνεχόμενες νίκες στην EuroLeague  και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Παίζει στην έδρα του και διαθέτει πολλές επιλογές στο ρόστερ του, ώστε να θέλει να τρέξει στο γήπεδο, να αποκτήσει διαφορά στο σκορ, όσο γρηγορότερα μπορέσει να το κάνει, ώστε να χρησιμοποιηθούν και οι παίκτες που έχουν μικρότερο χρόνο συμμετοχής. Αυτή την τακτική της ευρύτερης διαχείρισης, συνηθίζει ο Ολυμπιακός στα εντός έδρας παιχνίδια του. Είναι ομάδα με δυνατότητες στην περιφέρεια και μέσα στο καλάθι....» δήλωσε αρχικά ο Κουσοκέρας και συνέχισε: 

Το νέο Pamestoixima.gr παίζει στο Aτρόμητος – Ολυμπιακός με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

«Ο Πανιώνιος θα δοκιμάσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι του, θα προσπαθήσει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και κυρίως να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τα λάθη και να δώσει έξτρα ευκαιρίες κατοχής της μπάλας στον Ολυμπιακό. Στο χρονικό διάστημα που ο Βασίλης Φραγκιάς ήταν στην θέση του πρώτου προπονητή, η ομάδα έπαιξε πιο ομαδικά και είχε τονίσει την επιθετική φιλοσοφία της, με την γρήγορη μετακίνηση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση  και την ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας. Αυτό το στοιχείο έχει μείνει στην ομάδα και θα το ενισχύσουμε».

Best of internet