Μανωλόπουλος: «Ευχαριστημένος μόνο από το πρώτο μέρος»

Κάτια Πετροπούλου
Μανωλόπουλος: «Ευχαριστημένος μόνο από το πρώτο μέρος»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος σχολίασε την ήττα από την ΑΕΚ (83-69), μίλησε για το καλό ξεκίνημα του Ηφαίστου και ευχαρίστησε τον κόσμο της «Βασίλισσας» που τον χειροκρότησε στην επιστροφή του.

Ο προπονητής του Ηφαίστου είπε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Ερχόμενοι εδώ είχαμε δουλέψει αρκετά. Τα σημεία κλειδιά ήταν να μην κάνουμε λάθη στην επίθεση, γιατί θα δίναμε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να φύγει στον αιφνιδιασμό. Ξέραμε ότι έχει ελλείψεις στο πλέι μέικερ και θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε. Και το επίπεδο της ενέργειας να ήταν στο ανώτατο επίπεδο και στα 40 λεπτά. Αυτό ήταν το βασικό μας πλάνο. Eìμαι ευχαριστημένος από το ξεκίνημα του αγώνα. Ήταν ίσως το καλύτερο ξεκίνημα που έχουμε κάνει ως τώρα εκτός έδρας. Είμαστε νέα ομάδα και προσπαθούμε να φτιάξουμε χαρακτήρα. Είμαι ευχαριστημένος με το πρώτο μέρος. Πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Κάναμε βέβαια και 9 λάθη που μας στοίχισαν.

Το νέο Pamestoixima.gr παίζει στο Aτρόμητος – Ολυμπιακός με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Στο ημίχρονο είπα στα αποδυτήρια στα παιδιά ότι το τρίτο δεκάλεπτο είναι το καλύτερο της ΑΕΚ. Πράγματι έπαιξε δυνατά στην άμυνα, στο όριο του φάουλ, εμείς κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και στο τέλος και το παιχνίδι».

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ τόνισε: «Είδα παλιούς φίλους. Τα συναισθήματα είναι πολύ καλά, απλά όταν είσαι προπονητής σε άλλη ομάδα, είσαι συγκεντρωμένος σε αυτή. Ευχαριστώ τον κόσμο που με χειροκρότησε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα