Ζιάγκος: «Αφιερωμένη η νίκη στον Μυκονιάτη»

Ζιάγκος: «Αφιερωμένη η νίκη στον Μυκονιάτη»

bet365

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος οδήγησε το Ρέθυμνο στην πρώτη νίκη της σεζόν επί του Χολαργού κι εν συνεχεία αφιέρωσε το ροζ φύλλο στον μέχρι πρότινος προπονητή των Κρητικών, Σταύρο Μυκονιάτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αρχικά οφείλω να αποδώσω τα εύσημα και τα συγχαρητήρια στα παιδιά. Γιατί κάθε νίκη δεν είναι ίδια. Αυτή η νίκη δεν είναι ίδια με τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν, διότι η ομάδα έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, με ό,τι συνεπάγεται στον ψυχισμό της ομάδας.

Η ομάδα ανταποκρίθηκε και έδειξε χαρακτήρα, δε λύγισε σε κρίσιμα παιχνίδια του παιχνιδιού όταν ο Χολαργός απαντούσε στις καλές άμυνες με μακρινά σουτ. Νομίζω σε γενικές γραμμές κάναμε αυτό που έπρεπε. Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες και η δουλειά έγινε. Μας δίνεται μία ευκαιρία με δεδομένη τη διακοπή να πάρουμε βαθιά ανάσα, να δούμε με ψυχραιμία τις ανάγκες μας, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να ενισχύσουμε τα θετικά μας στοιχεία.

Συγχαρητήρια σε όλους. Σε αυτό το σημείο θέλω να μου επιτρέψετε να αφιερώσω τη νίκη στον συνεργάτη μας, τον άνθρωπο που ανήκει σε αυτόν τον σύλλογο και έστησε αυτήν την ομάδα και την ξεκίνησε από το «μηδέν», τον Σταύρο Μυκονιάτη, ο οποίος παραμένει μαζί μας, σε μία προσπάθεια που κανείς δεν περισσεύει. Καλή συνέχεια στον Χολαργό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα