Μούρτος: «Θέλουμε κάτι καλύτερο μακριά από τη Λήμνο»

Gazzetta team
Μούρτος: «Θέλουμε κάτι καλύτερο μακριά από τη Λήμνο»

bet365

Ο Σπύρος Μούρτος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Ήφαιστου κόντρα στην ΑΕΚ.

Το blog του γκαρντ της ομάδας της Λήμνου:

«Προερχόμαστε από μία πολύ σημαντική νίκη με την οποία καταφέραμε να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας και να κοιτάξουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και γνωρίζουμε πώς μπορούμε να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αρκεί βέβαια, να παρουσιάζουμε σημάδια βελτίωσης όσο περνούν οι αγώνες. Ακόμα και στο ματς με τον ΠΑΟΚ κάναμε λάθη τα οποία ευτυχώς δεν πληρώσαμε αλλά θα είναι σημαντικό να μη τα επαναλάβουμε.

Το νέο Pamestoixima.gr παίζει στην Super League με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Μπροστά μας έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι μακριά από τη Λήμνο. Μέχρι τώρα δεν τα έχουμε καταφέρει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις και η αλήθεια είναι πώς θέλουμε κάτι καλύτερο απέναντι στην ΑΕΚ. Στις τρεις αναμετρήσεις που δώσαμε απέναντι στους πρωτοπόρους δεν δείξαμε καλό πρόσωπο με αποκορύφωμα το ματς απέναντι στο Περιστέρι.

Έχουμε πάρει το μάθημα μας, μάς έχει πεισμώσει ο τρόπος που ηττηθήκαμε στο συγκεκριμένο ματς και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις κόντρα σε μία ομάδα που διαθέτει πολλές λύσεις, εξαιρετικούς παίκτες κι έχει υψηλούς στόχους.

Θέλουμε στο τέλος να είμαστε ικανοποιημένοι από τη μάχη που δώσαμε και στα 40 λεπτά. Είναι σημαντικό να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι όπως κάναμε με τον ΠΑΟΚ. Κάποια λεπτά χαλάρωσης είναι ικανά, ώστε να χαλάσουν το πλάνο. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και θέλουμε να δείξουμε στο παρκέ ότι έχουμε καλή ομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα