Χρηστίδης: «Να δώσουμε ό,τι έχουμε για τη νίκη»

Χρηστίδης: «Να δώσουμε ό,τι έχουμε για τη νίκη»

Χρηστίδης: «Να δώσουμε ό,τι έχουμε για τη νίκη»

Ο Βασίλης Χρηστίδης στάθηκε στη σημασία της νίκης στο ντέρμπι (25/11, 17:30) με τον ΠΑΟΚ αλλά και στις πληροφορίες που έδωσαν οι παλιοί στους ξένους…

Στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο νεαρός σέντερ του Άρη έγραψε… «προερχόμαστε από μια γεμάτη εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας δώσαμε τον τελευταίο μας ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στη Λουκόιλ Λέφσκι. Αυτό σημαίνει ότι επικεντρώνουμε πλέον το ενδιαφέρον μας στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι της πόλης με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα του. Όλοι μας ανυπομονούμε γι' αυτό το παιχνίδι και τις προηγούμενες μέρες εξηγήσαμε και στους ξένους που δεν γνωρίζουν, τη σημασία και τις ιδιαιτερότητες μιας τέτοιας αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας απέναντι στην Τενερίφη και έχουν καλή ψυχολογία, ενώ είναι βέβαιο ότι θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να καταθέσουμε τη ψυχή μας στο παρκέ. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει να παίξει κάθε παίκτης και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να κερδίσουμε, γιατί χρειαζόμαστε τη νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους».

Best of internet