Σοκ με Μαργαρίτη, επιστρέφει το 2019!

Σοκ με Μαργαρίτη, επιστρέφει το 2019!

Gazzetta team
Σοκ με Μαργαρίτη, επιστρέφει το 2019!

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πορευτεί χωρίς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη για τις επόμενες 4 έως 6 εβδομάδες καθώς ο τραυματισμός του αρχηγού του Δικεφάλου στον αγώνα αποδείχθηκε πολύ σοβαρός.

Ο έμπειρος φόργουορντ τραυματίστηκε στη διάρκεια της πρώτης περιόδου του αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου. Δεν ακολούθησε την αποστολή στο πρόσφατο παιχνίδι στην Ισπανία και η αμφιβολία για το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ είχε να κάνει με το αν πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση στον αγκώνα ή να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπειών. Στην πρώτη περίπτωση το διάστημα της απουσίας του υπολογίστηκε τουλάχιστον στους τέσσερις μήνες, στη δε δεύτερη υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα επιστρέψει σε διάστημα μεταξύ 4 έως 6 εβδομάδων. Επιλέχθηκε η δεύτερη λύση, πράγμα που σημαίνει ότι στην καλύτερη περίπτωση ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα βρεθεί στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου από τα μέσα του Γενάρη του 2019.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την έκδοση σχετικής ανακοίνωσης σημείωσε: «Χωρίς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη θα πορευτεί για τον επόμενο ενάμισι μήνα ο ΠΑΟΚ, καθώς ο τραυματισμός του αρχηγού της ομάδας στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στη Λήμνο, ήταν σοβαρός. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπέστη ρήξη ωλενιαίου πλαγίου συνδέσμου στο δεξί αγκώνα και σε συνεργασία με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας Ιωσήφ Γαβριηλίδη, αποφάσισε να ακολουθήσει συντηρητική αντιμετώπιση του τραυματισμού του. Το διάστημα της απουσίας του Μαργαρίτη από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας υπολογίζεται από 4-6 εβδομάδες, με την κατάστασή του ωστόσο να πρέπει να επανεκτιμηθεί στην πορεία της αποθεραπείας του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα