Σίνγκλερ: «Ο Πανιώνιος δείχνει να αλλάζει επίπεδο»

Σίνγκλερ: «Ο Πανιώνιος δείχνει να αλλάζει επίπεδο»

bet365

Ο Ι Τζέι Σίνγκλερ μίλησε για την ανάδειξή του σε MVP της 6ης αγωνιστικής στην Basket League, εξηγώντας πως στόχος των «κυανέρυθρων» είναι η όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Ο Σίνγκλερ ήταν πρωταγωνιστής της δεύτερης νίκης του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα επί του Ρεθύμνου και MVP της 6ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ συγκέντρωσε 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (20 πόντοι με 5/5 βολές, 3/3 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, ένα κόψιμο, δύο φάουλ υπέρ, τέσσερα φάουλ κατά, σε 31'39" συμμετοχής) κι εν συνεχεία μίλησε στο esake.gr για την ατομική διάκριση και τους στόχους του «Ιστορικού».

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη για πρώτη φορά στην καριέρα σου στην Ελλάδα σε MVP της αγωνιστικής της Basket League;
«Πρόκειται για ξεχωριστή διάκριση, όπως συμβαίνει και στο ΝΒΑ να είσαι ο MVP ολόκληρης της αγωνιστικής. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση μου που βοήθησε την ομάδα μου να φτάσει στην δεύτερη νίκη μου. Η ανάδειξη του MVP έρχεται και από τη ομαδική απόδοση και στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο παίξαμε όλοι αρκετά καλά, αλλά υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης.

Δεν είναι αυτοσκοπός μου να κερδίζω αυτόν τον τίτλο και πιστεύω ότι μεγαλύτερη σημασία έχουν τα δέκα ριμπάουντ, οι δυο ασίστ και το κόψιμο, από τους 20 πόντους. Προσωπικά, βρίσκω τέμπο στην επίθεση, από την άμυνα.
Ήθελα πολύ να κάνω ένα καλό παιχνίδι, γιατί μετά τον αγώνα με την Κύμη στην πρώτη αγωνιστική και τον αγώνα με τον Ήφαιστο, τραυματίστηκα και χρειάστηκε περισσότερος χρόνος αποθεραπείας για να επιστρέψω από όσο υπολόγιζα. Δεν ήθελα να πιέσω το πόδι μου για να παίξω και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, δεν ένιωθα απόλυτα έτοιμος, ενώ αντίθετα έτσι ένιωθα στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο».

- Πόσο σημαντική είναι για τον Πανιώνιο η δεύτερη νίκη του στην Basket League και ποίοι είναι οι στόχοι της ομάδας σου στο Πρωτάθλημα της φετινής σεζόν;
«Κάθε νίκη είναι σημαντική. Επειδή σε τρεις αγωνιστικές θα έχουμε διανύσει το 1/3 του πρωταθλήματος, έχει σημασία παίζουμε καλύτερα σε κάθε αγώνα, να σταθεροποιήσουμε την συνολική απόδοση μας σε αυτά τα στάνταρ που θα μας δώσουν τις απαραίτητες νίκες για την εξασφάλιση της παραμονής. Αυτός είναι και ο κύριος στόχος. Όσο το δυνατόν γρηγορότερα, τόσο καλύτερα. Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος δείχνει ότι αλλάζει επίπεδο και απ΄ εμάς εξαρτάται πώς και πότε θα πετύχουμε αυτόν τον στόχο».

- Πως αξιολογείς την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα της Basket League;
«Είναι σε καλό επίπεδο. Υπάρχουν διαφορές δυναμικότητας στις ομάδες, με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που βρίσκονται σε άλλο επίπεδο, λόγω της συμμετοχής τους στην Ευρωλίγκα, αλλά είναι μου αρέσει ότι υπάρχει το δικαίωμα σε κάθε ομάδα να νικήσει την άλλη, τουλάχιστον, στην έδρα της. Γι' αυτόν τον λόγο και στον Πανιώνιο, ύστερα από δυο εντός έδρας νίκες, θέλουμε την πρώτη νίκη εκτός έδρας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα