Θανάσης: «Ο κόσμος βλέπει έναν παίκτη που τα δίνει όλα στο γήπεδο» (gTV)

Θανάσης: «Ο κόσμος βλέπει έναν παίκτη που τα δίνει όλα στο γήπεδο» (gTV)

Γιώργος Κούβαρης
Θανάσης: «Ο κόσμος βλέπει έναν παίκτη που τα δίνει όλα στο γήπεδο» (gTV)

bet365

O Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό, στάθηκε στο γεγονός ότι ακούστηκε για πρώτη φορά το όνομά του από την εξέδρα, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τα όσα προηγήθηκαν την περασμένη εβδομάδα με το ρατσιστικό επεισόδιο: «Μόνο να είμαστε αγαπημένοι και όλοι μαζί...» ανέφερε.

Σε καθοριστικό παράγοντα των «αιώνιων» ντέρμπι εξελίσσεται ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος καταφέρνει και βγάζει εις πέρας τις συγκεκριμένες δουλειές που του αναθέτει ο Τσάβι Πασκουάλ.

«Βδέλλα» πάνω στον Σπανούλη, ενέργεια και hustle plays. Δουλειές τις οποίες εκπληρώνει στον απόλυτο βαθμό και οι οποίες τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να αποτυπωθούν στο φύλλο της στατιστικής κατηγορίας. Μπορεί αυτή τη φορά να μην ήταν το ίδιο παραγωγικός όσο στο ματς της EuroLeague ωστόσο φρόντισε να βάλει το στίγμα του και μάλιστα με το παραπάνω.

Μάλιστα οι φίλοι του Παναθηναϊκού τραγούδησαν το όνομά του και εκείνος που κλήθηκε να το σχολιάσει είπε στην gTV ότι «αυτό χαροποιεί πάντα έναν παίκτη γιατί ο κόσμος βλέπει κάποιον που τα δίνει όλα στο γήπεδο», ενώ όσον αφορά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» έχουν πάρει τον αέρα του Ολυμπιακού, εκείνος είχε... αντίθετη άποψη: «Όχι, κάθε ματς είναι διαφορετικό και απλά κάνουμε την δουλειά μας».

Για την «διαβολοβδομάδα» είπε ότι «πρέπει να συγκεντρωθούμε πρώτα στο ματς με την Μπαρτσελόνα και να κερδίσουμε» ενώ όσον αφορά το μαρκάρισμα του Βασίλη Σπανούλη, είπε: «Απλά κάνω αυτό που μου λέει ο προπονητής».

Και σε ερώτηση για τα όσα απασχόλησαν και τα διεθνή μέσα αναφορικά μετά και την ανάρτηση του αδερφού του Γιάννη, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια και ούτε να πει κάτι: «Δεν έχω να πω κάτι γι' αυτό. Μόνο να είμαστε αγαπημένοι και όλοι μαζί...»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα