Μπάνκι: «Ευχή μου να νικήσω Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό»

Κάτια Πετροπούλου
Μπάνκι: «Ευχή μου να νικήσω Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό»
Ο Λούκα Μπάνκι παρακολούθησε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και έδωσε μια άλλη οπτική ματιά στο ματς.

Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, κι αφού παρακολούθησε την νίκη του «τριφυλλιού» (79-70), είπε στην κάμερα της Cosmote TV: «Ήταν ένα πολύ κλειστό ματς. Οι δύο ομάδες προέρχονταν από ήττες στην Euroleague. Στις δύο πρώτες περιόδους ήταν σαφής η ένταση στο παρκέ. Πριν από λίγες ημέρες είχαν παίξει στην Ευρώπη, απόψε το ματς έμοιαζε με playoffs, οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κρίνουν το παιχνίδι.

Η μάχη στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ολυμπιακός παίζει στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Είναι εύκολο να πεις πως ο Παππάς είναι ο MVP και αυτός που άλλαξε το ματς. Αυτό συνέβη και στο πρώτο μέρος, τα δύο τριποντά του επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να μείνει κοντά στο σκορ.

Είναι μακράν το πιο συναρπαστικό ματς στην Ευρώπη. Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη εδώ. Στην Ιταλία σε ντέρμπι έχεις φιλάθλους και από την άλλη ομάδα. Αλλά καταλαβαίνω τι γίνεται στην Ελλάδα και συμφωνώ. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική και το να μπορείς να παίξεις σε ένα τέτοιο ματς είναι ξεχωριστό.

Οι καλύτεροι ήταν οι Καλάθης, Γκιστ, Παππάς, Αντετοκούνμπο από την μία, και ο Πρίντεζης από την άλλη. Ήταν πιο συνεπείς στο παιχνίδι τους.

Καταλαβαίνω πως δεν είναι εύκολα, αλλά σε κάνουν τοπ παίκτη τέτοια ματς. Οι αριθμοί που εξηγούν καλύτερα πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα είναι μόνο τα 4 λάθη και το τρομερό ratio στις ασίστ (19ασ.).

Ο Μπλατ κάνει εκπληκτική δουλειά με ένα νέο γκρουπ παικτών. Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθούν οι δύο ομάδες στην διάρκεια της σεζόν.

Αλλά η ευχή μου είναι να νικήσω και τους δύο (γέλια)».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα