Σμιθ: «Η τάπα της ζωής μου»! (vid)

Σμιθ: «Η τάπα της ζωής μου»! (vid)

bet365

O Tζέρι Σμιθ μίλησε στο gazzetta.gr για το μπλοκ της ζωής του, τα συναισθήματα του βλέποντας τον Γιάννη Αθηναίου μόνο του με το καλάθι και τις σκέψεις του στα τελευταία έξι δραματικά δευτερόλεπτα.

Ο Σμιθ έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη επί του ΠΑΟΚ, τη σπουδαιότερη μέχρι στιγμής για τον Ήφαιστο που έκανε θόρυβο στην 6η αγωνιστική της Basket League χάρη στο τεράστιο μπλοκ του Αμερικανού γκαρντ στον Γιάννη Αθηναίου!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Σε ένα παιχνίδι με έντονες εναλλαγές συναισθημάτων, ο Ήφαιστος προηγήθηκε με 80-75 στα 27 δευτερόλεπτα για το φινάλε και είδε τον «Δικέφαλο» να διεκδικεί την ολική επαναφορά ωστόσο ο Σμιθ έκοψε εντυπωσιακά τον γκαρντ του ΠΑΟΚ, έβγαλε το highlight της αγωνιστικής και μίλησε στο gazzetta.gr για τη φάση που σημάδεψε τον αγώνα.

«Απλώς δεν μπορείς να σταματήσεις να παίζεις… Είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας, έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ και ήλθαν έτσι τα πράγματα που όλα κρίθηκαν σε μια στιγμή όμως δεν ήθελα να τα παρατήσω! Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι το παιχνίδι θα τελείωνε έτσι, θα ήταν άδικο. Δεν τα παρατάω ποτέ στην καριέρα μου, έδωσα ό,τι είχα, κάθε κομμάτι μου στην τελευταία φάση. Μάλλον δεν θα κάνω άλλη… νικητήρια τάπα, επομένως μπορείς να πεις πως ήταν το μπλοκ της ζωής μου (γέλια)» εξήγησε αρχικώς ο Αμερικανός γκαρντ.

Ζητήσαμε από τον Σμιθ να μας περιγράψει την τελευταία φάση του αγώνα: «Η φάση ήταν σαν slow motion στα μάτια μου. Ξαφνικά βλέπω έναν παίκτη του ΠΑΟΚ να τρέχει στον αιφνιδιασμό για να σκοράρει! Πως σκ…τά βρέθηκε αυτός ο τύπος ελεύθερος; Θα χάσουμε! Έδωσα ό,τι είχα, τον κυνήγησα και όλα πήγαν καλά. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν σκέφτεται πολύ. Βασικά, δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς. Σηκώθηκα για να τον κόψω και μετά το απόλαυσα»!

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο Ήφαιστος πήγε να γίνει… αυτόχειρας χάνοντας το ματς μέσα από τα χέρια του έχοντας προβάδισμα πέντε πόντων ως το 39:33 του αγώνα; «Είναι μέρος του παιχνιδιού, είναι η ομορφιά αυτού του παιχνιδιού! Πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις ως το τέλος. Είναι από τις στιγμές που όλα περνούν από τα μάτια σου και θα μείνουν μια ζωή στο μυαλό σου».

Ο Σμιθ κλήθηκε να σχολιάσει τη σημασία της νίκης επί του ΠΑΟΚ με δεδομένο το όνομα του αντιπάλου: «Ξέρουμε πόσο σπουδαία ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ, πόσο τεράστιο κλαμπ είναι, απλώς θα απολαύσουμε αυτή τη νίκη και θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα. Ήταν απλώς ένα βήμα. Ο βασικός στόχος μας είναι η παραμονή, να σωθούμε γρήγορα. Νιώθω καλά εδώ, ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα