Καστρίτης: «"Πληρώνουμε" γρήγορα φάουλ και τραυματισμούς, περιμένουμε νέο παίκτη»

Κάτια Πετροπούλου
Καστρίτης: «"Πληρώνουμε" γρήγορα φάουλ και τραυματισμούς, περιμένουμε νέο παίκτη»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε πως η ΑΕΚ νίκησε δίκαια την Κύμη, την στιγμή που η ομάδα του είναι αντιμέτωπη με πολλά προβλήματα, ενώ προανήγγειλε και την άφιξη ενός νέου παίκτη.

Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου: «Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την δίκαιη νίκη της. Νομίζω ότι μετά το πρώτο 7λεπτο και μέχρι το 35, μέσα από την άμυνα τους ήλεγξαν απόλυτα τον ρυθμό του παιχνιδιού και δίκαια έφτασαν στην τελική επικράτηση. Εμείς για ένα ακόμα παιχνίδι, μετά και από αυτό στον ΠΑΟΚ που και εκεί είχαμε ένα καλό διάστημα στην αρχή, δυστυχώς πληρώσαμε τις ελλείψεις μας, τους τραυματισμούς και τα προβλήματα που έχουμε και που μας κοστίζουν στην καθημερινή μας προπόνηση. Τα παιδιά φυσιολογικά ξεμένουν από δυνάμεις.

Επιπλέον, δυστυχώς σε κάθε παιχνίδι πέρα από τα προβλήματα που έχουμε εξαρχής, έχουμε να διαχειριστούμε και τα γρήγορα φάουλ που μας αναγκάζουν να αλλάξουμε το ροτέισον μας. Οπότε, αυτός ήταν και ο σημαντικότερος λόγος σε ό,τι έχει να κάνει με εμάς, πέρα από την εμφάνιση της ΑΕΚ, για την εικόνα που δείξαμε στο σημερινό παιχνίδι.

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να περιμένουμε τους παίκτες μας να επιστρέψουν υγιείς. Νομίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε σε καλύτερη μοίρα, περιμένουμε και έναν καινούριο ξένο παίκτη να έρθει, οπότε θεωρώ ότι όταν με το καλό θα είμαστε όλοι μαζί θα δουλέψουμε με τον τρόπο που πρέπει και θα δείξουμε την βελτίωση που θέλουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα