Μπάνκι: «Να προσέχουμε περισσότερο την κατοχή της μπάλας»

Κάτια Πετροπούλου
Μπάνκι: «Να προσέχουμε περισσότερο την κατοχή της μπάλας»

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι στάθηκε στην αντίδραση της ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά του ματς με την Κύμη, στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, αλλά και στην κατοχή της μπάλας σε «ειδικές καταστάσεις».

Ο Ιταλός κόουτς ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτήν την νίκη. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπου η κάθε εκτός έδρας νίκη έχει ιδιαίτερη αξία. Σήμερα προσεγγίσαμε το παιχνίδι με κάποια προβλήματα στην αρχή, αλλά ήμασταν πολύ δραστήριοι στο να αλλάξουμε "τον διακόπτη" μετά από τα πρώτα 5-6 λεπτά και να παίξουμε με το δικό μας στυλ.

Σεβόμαστε πάρα πολύ την ομάδα της Κύμης και για αυτό οι παίκτες μας ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στο να μπορέσουν να εμποδίσουν την επιθετική δυνατότητα του αντιπάλου. Στην τελική ανάλυση του παιχνιδιού δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που χειριστήκαμε την μπάλα και από την αντίδραση μας στην πίεση του αντιπάλου. Κάναμε αρκετά λάθη, ειδικά σε μια τέτοια περίπτωση που πρέπει να διαχειριστούμε ειδικές καταστάσεις.

Περιμένω από τους παίκτες μου να προσέχουν περισσότερο από ότι σήμερα την κατοχή της μπάλας. Όπως όμως είπα, για να κερδίσουμε σήμερα έπρεπε να κάνουμε μια επιπλέον προσπάθεια αμυντικά και αυτό ήταν που κάναμε. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Άντβερπ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα