Παπαντωνίου: «Η θέληση του Ντόρσεϊ να γίνει καλύτερος, βελτιώνει όλη την ομάδα»

Gazzetta team
Παπαντωνίου: «Η θέληση του Ντόρσεϊ να γίνει καλύτερος, βελτιώνει όλη την ομάδα»

bet365

Ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ μετά τη νίκη του Πανιωνίου κόντρα στο Ρέθυμνο και έκανε ειδική αναφορά στον Τζόι Ντόρσεϊ τον οποίο και χρησιμοποίησε ως... παράδειγμα προς μίμηση.

Αρχικά ο 28χρονος πλέι μέικερ είπε ότι «έγιναν αλλαγές στο ρόστερ, η ομάδα ενισχύθηκε και μαζί με μένα πήρε άλλα δυο παιδιά. Δουλεύουμε πολύ, υπάρχει θέληση και όρεξη απο όλους και η εικόνα βελτιώθηκε. Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα πιο έμπειρη» και συνέχισε:

«Μην κοιτάμε μακριά. Το πρωτάθλημα γίνεται κάθε χρόνο και πιο ανταγωνιστικό, οι ομάδες δυναμώνουν. Όλες οι ομάδες στη έδρα τους είναι δυνατές. Το σημαντικό είναι να μην έχεις απώλειες στη έδρα σου, από ομάδες ίδιας δυναμικότητας».

Όσο για τον Τζόι Ντόρσεϊ; «Ο Ντορσεϊ είναι ένα παιδί με κλάση από ΝΒΑ και EuroLeague αλλά είχε μείνει ένα χρόνο εκτός, προσπαθεί να βρει τα πατήματα του. Δουλεύει παρά πολύ και μάλιστα έξτρα, θέλοντας να βρει γρήγορα το ρυθμό του. Πιέζει τον εαυτό του και έχω εντυπωσιαστεί. Είναι πολύ σημαντικό διότι εκτός από τη βελτίωση του, βλέπουν οι υπόλοιποι παίκτες τη θέληση του και αυτό δημιουργεί μια καλή εικόνα για όλους και η ομάδα βελτιώνεται».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είναι από τα παιχνίδια που λέμε ότι είναι εύκολα, χωρίς άγχος. Θα προσπαθήσουμε να δοκιμάσουμε πράγματα για το ματς με τον Κολοσσό. Θέλουμε να βρούμε καλύτερη χημεία, να δουλέψουμε μαζί».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα