Μυκονιάτης: «Ψάχνουμε μία νίκη»

Μυκονιάτης: «Ψάχνουμε μία νίκη»

bet365

Ο Σταύρος Μυκονιάτης αναφέρθηκε στη νέα ήττα του Ρεθύμνου στην Basket League.

Η κρητική ομάδα μετρά μόνο ήττες μετά από έξι αγωνιστικές κάτι το οποίο την έχει φέρει σε άκρως δύσκολη θέση.

Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο Σταύρος Μυκονιάτης ανέφερε, «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την νίκη του. Μπήκε με πολύ πάθος στο δεύτερο ημίχρονο, για να κερδίσει το παιχνίδι. Μας κόστισε το τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο ήμασταν εκτός πλάνου και δεχθήκαμε 26 πόντους. Το πλάνο μας ήταν να μη δώσουμε επιλογές, ιδιαίτερα στους πολύ καλούς σουτέρ του Πανιωνίου, έχοντας Μπέρι, Σίνγκλερ και Χάρις. Ήμασταν μέσα στο πλάνο μας για δύο δεκάλεπτα, αλλά κάποια στιγμή αφήσαμε το παιχνίδι να ανοίξει, ο Σίνγκλερ πέτυχε μεγάλα σουτ τριών πόντων. Όταν, φυσικά, μπαίνει και ο κόσμος στην εξίσωση, δύσκολα γυρίζεις στην Νέα Σμύρνη. Κάναμε μια προσπάθεια ανατροπής στην τελευταία περίοδο, αλλά αυτό δεν έφτανε».

Για το τι πρέπει να αλλάξει το Ρέθυμνο: «Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε, για να βρούμε την πρώτη μας νίκη. Διεκδικούμε όλα τα παιχνίδια και δε μένουμε εκτός, όπως με τον Προμηθέα που κρίθηκε στο σουτ και μπορούσαμε κάλλιστα να είμαστε νικητές, ενώ εδώ παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα και το διεκδικούσαμε σε ένα μεγάλο του κομμάτι, αλλά στη συνέχεια είναι θέμα διάρκειας. Ψάχνουμε μια νίκη και ευελπιστούμε να την πάρουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το 0-6 του Ρεθύμνου: «Είχαμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Παίζαμε με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και άλλες δυνατές ομάδες. Παίζει, φυσικά, ρόλο η διαχείριση, είμαστε επαγγελματίες και αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς μας. Πρέπει απλά να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα