Παπαθεοδώρου: «Να αντιπαρατάξουμε τον ίδιο ενθουσιασμό»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Να αντιπαρατάξουμε τον ίδιο ενθουσιασμό»

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στη Λήμνο ενόψει του αυριανού αγώνα (17/11, 15:45) με τον Ήφαιστο και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σκιαγράφησε τον αντίπαλο της ομάδας του.

Με δηλώσεις του στο www.paokbc.gr, ο προπονητής του Δικεφάλου σημείωσε: «Κάθε αγώνας στο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολος πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για εκτός έδρας κι αυτό ακριβώς ισχύει και για το παιχνίδι με τον Ήφαιστο. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε μία ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία, αλλά το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, γιατί πρόκειται για μία ομάδα με πολύ καλό και έμπειρο προπονητικό επιτελείο, καλούς Έλληνες και ξένους παίκτες και μία ομάδα που έχει μεγάλο ενθουσιασμό. Πρέπει να αντιπαρατάξουμε τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια διάθεση και θέληση που δείξαμε στα τελευταία μας παιχνίδια, να ελέγξουμε τους καλούς και ποιοτικούς παίκτες που έχουν για να μπορέσουμε να φύγουμε νικητές».

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς στην τελευταία προπόνηση συμμετείχαν και οι Φιλ Γκος, Τζαμάλ Τζόουνς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα