Μπήκε ο Μποχωρίδης, ατομικό ο Μπελ

Gazzetta team
Μπήκε ο Μποχωρίδης, ατομικό ο Μπελ

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι αύριο (17/11) για να μάθει αν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στον αγώνα (18/11, 17:00) με το Περιστέρι.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Γκάρι Μπελ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον δεξί ώμο. Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ, σημείωσε: «Με απουσίες συνεχίστηκε σήμερα (16/11) η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με το Περιστέρι (18/11, 17:00), για την 6η αγωνιστική της BetshopBasket League. Ο Γιώργος Αγγέλου πήρε σήμερα (16/11) εξιτήριο από την κλινική «Άγιος Λουκάς», στην οποία νοσηλεύτηκε χθες (15/11), λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί, αλλά παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι του. Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, συνεχίζοντας τις θεραπείες, εξαιτίας του διαστρέμματος στη δεξιά ποδοκνημική, το οποίο αποκόμισε στο παιχνίδι της Τετάρτης με τη BC Dnipro. Ο Gary Bell συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια γυμνάστηκε μόνος του, κάνοντας και θεραπεία στο δεξί ώμο. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση μέσω video. Η ομάδα θα ολοκληρώσει αύριο (17/11) την προετοιμασία της με μια προπόνηση, που θα πραγματοποιηθεί νωρίς το μεσημέρι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα