Λυκογιάννης: «Ομάδα με τρομερή ποιότητα ο Προμηθέας»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Ομάδα με τρομερή ποιότητα ο Προμηθέας»

bet365

Ο Χολαργός υποδέχεται τον Προμηθέα (17/10, 15:45) και ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στην ποιότητα, το ρόστερ και τη «χημεία» των Πατρινών.

«Ο Προμηθέας είναι μια ομάδα με τρομερή ποιότητα, τρομερό ρόστερ και δείχνει να έχει πάρα πολύ καλή χημεία τη δεδομένη στιγμή» εξηγεί ο προπονητής του Χολαργού και συνεχίζει: «Η ψυχολογία της είναι στο καλύτερο σημείο και σε συνδυασμό με τις προσωπικότητες που υπάρχουν δημιουργεί ένα μείγμα που είναι πολύ δυνατό και αυτό αποτυπώνεται στο παρκέ με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ειδικά στο Basketball Champions League».

Ο Χολαργός με την βοήθεια του κόσμου που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο θέλει να αξιοποιήσει τον… έκτο παίκτη του προκειμένου να φτάσει στη νίκη. «Εμείς παίζουμε στο γήπεδο μας, περιμένουμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας και να μας στηρίξει, θα κάνουμε την προσπάθεια μας παίζοντας δυναμικά και με ενέργεια και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει» συμπληρώνει ο Άρης Λυκογιάννης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα