Το ban, ο Σακελλαρίου και η κάθετη άποψη του Αγγέλου

Το ban, ο Σακελλαρίου και η κάθετη άποψη του Αγγέλου

Βασίλης Βλαχόπουλος
Το ban, ο Σακελλαρίου και η κάθετη άποψη του Αγγέλου

bet365

Δια στόματος Βαγγέλη Αγγέλου επιβεβαιώθηκε η πραγματοποίηση συζητήσεων στον Άρη με βασικό ζήτημα το ενδεχόμενο αλλαγών, ενώ τέθηκε και η περίπτωση του Βαγγέλη Σακελλαρίου.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Στη σημερινή (13/11) Media Day του Άρη ενόψει του αυριανού αγώνα (14/11, 19:00) με τη Ντνίπρο, ο έμπειρος τεχνικός των «κίτρινων» τοποθετήθηκε με σαφήνεια επί των επαφών που προηγήθηκαν με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της ομάδας. Σημειώνοντας δε ότι «η καλύτερη ενίσχυση που μπορείς να κάνεις σε μια ομάδα είναι να βάλεις πιο έντονα το στοιχείο του ανταγωνισμού», αν μη τι άλλο έδειξε τον βασικό τρόπο σκέψης του.

Στο προηγούμενο διάστημα και στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ του Βαγγέλη Αγγέλου με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο, τέθηκαν τρεις 2+1 τρόποι ενίσχυσης. Το ιδανικό σενάριο για τους «κίτρινους» θα ήταν να είχαν τη δυνατότητα ελεύθερης πραγματοποίησης μεταγραφών αλλά ο περιορισμός (λόγω του ban από τη FIBA), ουσιαστικά έδειξε τις εξής δύο επιλογές τους. Τον Κέβιν Ουέρ και τον Τζαχί Κάρσον. Επί τούτου, ο Αγγέλου ήταν απόλυτος λέγοντας ότι… «όχι δεν βλέπω, αλλά ούτε καν ακούω».

Η δε προσπάθεια άρσης του ban της FIBA επίσης έπεσε στο κενό. Για την ακρίβεια, οι «κίτρινοι» έχουν διευθετήσει τις υποθέσεις των Έρικ Μπάκνερ, Βασίλη Καββαδά και Μάικ Τζένκινς. Απομένουν όμως ακόμη τρεις. Πρόκειται για τις δικαιώσεις των Τάντια Ντραγκίτσεβιτς, Ντέβιν Μαρμπλ και Βίκτορ Σανικίντζε. Η συνολική οφειλή αγγίζει τα 600.000 ευρώ. Ο Άρης πρότεινε κούρεμα της οφειλής και την αποπληρωμή αυτής σε βάθος (τουλάχιστον) ενός έτους, αλλά στις συζητήσεις που έγιναν, η πλευρά των παικτών ήταν αρνητική τόσο στο ύψος του κουρέματος όσο και στον χρόνο καταβολής των χρημάτων.

Ο τρίτος τρόπος ενίσχυσης ήταν Έλληνα παίκτη ο οποίος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι έγινε συζήτηση για την περίπτωση του Βαγγέλη Σακελλαρίου ο οποίος ανήκει στον Παναθηναϊκό, ουσιαστικά όμως δεν έχει ρόλο στην ομάδα. Η σχετική συζήτηση έμεινε ανοιχτή, χωρίς να γίνει κάποια επίσημη κίνηση από την πλευρά των «κίτρινων».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα