Γκρίφιν στο gazzetta.gr: «Δεν χάθηκε η αυτοπεποίθησή μου»!

Γκρίφιν στο gazzetta.gr: «Δεν χάθηκε η αυτοπεποίθησή μου»!

Κάτια Πετροπούλου
Γκρίφιν στο gazzetta.gr: «Δεν χάθηκε η αυτοπεποίθησή μου»!

bet365

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν μιλάει στο gazzetta.gr για τον διαφορετικό ρόλο που έχει στην ΑΕΚ, την καλή του εμφάνιση κόντρα στον Χολαργό, αλλά και την συνεισφορά των νέων παικτών στην ομάδα.

Αρκετός κόσμος πίστευε και περίμενε πως ο Γκρίφιν του Κολοσσού θα είναι ίδιος με τον Γκρίφιν της ΑΕΚ: ο παίκτης δηλαδή που θα κάνει την διαφορά και θα είναι πρώτος σκόρερ σχεδόν σε κάθε ματς.

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Αυτό, όμως, δεν ισχύει, γιατί ο Αμερικανός γκαρντ έχει τελείως διαφορετικό ρόλο στους «κιτρινόμαυρους», αφού χρησιμοποιείται περισσότερο στο «2» από τον Λούκα Μπάνκι, με τον Εξέιβιερ Ρατάν - Μέις να είναι στο «1».

«Στον Κολοσσό έπαιζα πολύ ως πόιντ γκαρντ, αλλά εδώ έχω ένα νέο ρόλο στον οποίο πρέπει να προσαρμοστώ. Ξέρεις, θέλει χρόνο να προσαρμοστείς σε έναν νέο ρόλο. Δεν θα είναι τέλεια η κάθε ημέρα, αλλά πάω βήμα βήμα και προσπαθώ κάθε φορά να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό», ανέφερε ο 27χρονος παίκτης στο gazzetta.gr.

Με τον τραυματισμό του Καναδού τώρα, δεν γνωρίζουμε αν αλλάξει κάτι στα πλάνα του Ιταλού κόουτς, πάντως ο Γκρίφιν, που ήταν κορυφαίος κόντρα στον Χολαργό (15π., 5ρ., 2ασ., 2κλ.) είναι έτοιμος για όλα. «Η αυτοπεποίθησή μου είναι εδώ, δεν... πάει πουθενά, δεν χάθηκε, γιατί δουλεύω στο παιχνίδι μου καθημερινά. Ξέρω τι μπορώ να κάνω, για τι είμαι ικανός. Αλλά όντως νιώθω καλά με την εμφάνισή μου στα δύο τελευταία παιχνίδια και θέλω να συνεχίσω έτσι».

Με την ομάδα των Βορείων Προαστίων, αλλά και γενικότερα με τους τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ομάδα, έχουν βγει μπροστά και οι «μικροί» (Μωραΐτης, Τσαλμπούρης, Ρογκαβόπουλος) και αυτό είναι κάτι που αρέσει στον Αμερικανό. «Οι μικροί μας παίρνουν τις ευκαιρίες τους τώρα, μιας και τρεις σημαντικοί παίκτες λείπουν. Μπαίνουν στο παρκέ, παίζουν πολύ καλά, ακόμα και αν έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής. Είδες ο Νίκος (σ.σ. Ρογκαβόπουλος) βοήθησε στο ριμπάουντ κι έπαιξε καλά στην άμυνα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτούς που εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες τους».

Όσο για το ματς της Τρίτης (13/11, 19:30) με την Λιετκαμπέλις; «Περιμένω από εμάς να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να είμαστε ενωμένοι και να παίξουμε καλή άμυνα κι επίθεση και να ελέγξουμε το ματς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα