Καστρίτης: «Ξεμείναμε από λύσεις»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Ξεμείναμε από λύσεις»

bet365

Η Κύμη δεν παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στο δεύτερο ημίχρονο στο PAOK SPORTS ARENA και ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στις αιτίες.

Ο προπονητής της Κύμης σημείωσε ότι… «μετά από ένα σημείο ξεμείναμε από δυνάμεις και λύσεις και φυσιολογικά πήρε αυτήν την τροπή το παιχνίδι. Θέλω όμως να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που προπονούνται υπό δύσκολες συνθήκες, κάνοντας προπόνηση με 9-10 παίκτες. Παρόλο αυτά θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο περισσότερο μπορούσαμε, να μην εγκαταλείψουμε, αλλά δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Κοιτάμε να βελτιωθούμε ενόψει του αγώνα με τηνν ΑΕΚ», είπε και αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες.

«Αν δεν προσέξεις τις λεπτομέρειες το μομέντουμ είναι υπέρ του γηπέδου και η διαφορά ξεφεύγει. Για παράδειγμα, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε οχτώ χαμένες βολές. Αν ήμασταν πιο εύστοχοι θα μπορούσαμε να μείνουμε πιο κοντά. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και η διάρκεια μετράει. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία στο παρκέ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα