Μούρτος: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Μούρτος: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

bet365

Ο Σπύρος Μούρτος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Ήφαιστο.

Ο Έλληνας γκαρντ του Ήφαιστου έγραψε στο προσωπικό του blog...

«Μετά από λίγες ημέρες επιστρέφουμε ξανά στην αγωνιστική δράση κι έχουμε μπροστά μας, μια πολύ δύσκολη αποστολή στο Περιστέρι. Με αφορμή τη διακοπή για τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου, είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού στα οποία μέχρι τώρα παρουσιάζαμε αδυναμίες.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Μπαίνουμε σε μία περίοδο με δύσκολους αγώνες αλλά πρέπει να πάρουμε θετικά αποτελέσματα, χωρίς να έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και να αποκτήσουμε σταθερότητα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δείξουμε πιο μαχητικό πρόσωπο και να παίζουμε καλό μπάσκετ για 40 λεπτά, κάτι το οποίο δεν έχουμε κάνει μέχρι τώρα.

Στο ματς με τον Κολοσσό δε το πληρώσαμε αλλά κόντρα στο Περιστέρι για το Κύπελλο, μας στοίχισε η έλλειψη συγκέντρωσης στο τελευταίο δεκάλεπτο. Όσο προχωράμε θέλουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα και είναι δεδομένο πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε.

H αλήθεια είναι πώς στο γήπεδό μας έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, ωστόσο είναι πρόκληση για εμάς, να έχουμε ίδια συνέπεια και μακριά από τη Λήμνο. Το ματς με το Περιστέρι σαφώς είναι δύσκολο αλλά είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να τα καταφέρουμε.

Πρόκειται για μία ομάδα η οποία έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα και αυτό το δείχνει ξεκάθαρα το γεγονός πώς είναι αήττητη, μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Πριν από την πέμπτη αγωνιστική είχε την τρίτη καλύτερη άμυνα, τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και ξεκάθαρη στόχευση στο παιχνίδι της, σε συνδυασμό με τη δυνατή έδρα που διαθέτει. Παρόλα αυτά πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας, τη δουλειά που έχουμε κάνει και είμαστε προετοιμασμένοι, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα