Επιστρέφει η Basket League με συναρπαστικές αναμετρήσεις!

Αντωνία Σπανού
Επιστρέφει η Basket League με συναρπαστικές αναμετρήσεις!
Μετά το διάλειμμα του κυπέλλου η Basket League επιστρέφει με τέσσερις αναμετρήσεις να ανοίγουν την αυλαία της 5ης αγωνιστικής.

Επιστρέφει η αγωνιστική δράση στην Basket League, μετά το διάλειμμα του κυπέλλου, και οι ομάδες στρέφουν την προσοχή τους πλέον εκεί.

Το πρόγραμμα ανοίγει με το Ρέθυμνο να υποδέχεται τον Προμηθέα, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, ενώ ο Κολοσσός φιλοξενεί τον Άρη στην Ρόδο με τις δύο ομάδες να βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία και να θέλουν να πάρουν... ανάσα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Τζένοα – Νάπολι και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τα παιχνίδια συνεχίζονται στις 18:00 με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Κύμη και την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Χολαργό στο ΟΑΚΑ.

Την Κυριακή (11/11) το αήττητο Περιστέρι θα φιλοξενήσει τον Ήφαιστο Λήμνου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», ενώ ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό για την Euroleague και υποδέχεται το Λαύριο στο ΣΕΦ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει το πρόγραμμα και πηγαίνει στην Νέα Σμύρνη για να παίξει κόντρα στον Πανιώνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα