«Το πιο σημαντικό μέχρι τώρα το παιχνίδι με τον Άρη»

Gazzetta team
«Το πιο σημαντικό μέχρι τώρα το παιχνίδι με τον Άρη»

bet365

Ο Κολοσσός υποδέχεται τον Άρη (10/11, 15:45) για την 5η αγωνιστική της Basket League και ο Αλέξανδρος Αγγελάκος εξήγησε πως οι Ροδίτες πρέπει να επιμείνουν στο πλάνο τους κόντρα στους «κίτρινους».

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Ερχόμαστε από ένα πολύ κακό ματς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, το οποίο όπως είπε και ο προπονητής μας αργότερα δεν χωράει κριτική. Γι’ αυτό και εγώ δεν θα επιμείνω καθόλου. Τώρα, έχουμε μπροστά μας τον Άρη σε ένα παιχνίδι που είναι το πιο σημαντικό για εμάς, μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Μέσα στην εβδομάδα κάναμε και μία νέα προσθήκη τον Πίνκστον και όπως έκανα με τον Στέρλινγκ Γκιμπς, έτσι και με τον Τζέιβον θα ήθελα να τον καλωσορίσω στην ομάδα, ενώ πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει.

Από 'κει και πέρα, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Άρη. Θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα ατού τους και παράλληλα να επιμείνουμε στο πλάνο μας και να εφαρμόσουμε τις αρχές μας στην άμυνα, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τον έλεγχο.

Τέλος, για άλλη μία φορά θα ήθελα να τονίσω το πόσο σημαντική είναι η στήριξη του κόσμου σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι για εμάς. Ελπίζω να έρθει και να μας βοηθήσει να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο πέρα από τη νίκη.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Άλεξ»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα