Παπαθεοδώρου: «Έτοιμοι πνευματικά και σωματικά»

Παπαθεοδώρου: «Έτοιμοι πνευματικά και σωματικά»

Παπαθεοδώρου: «Έτοιμοι πνευματικά και σωματικά»

Ο ΠΑΟΚ μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες και αύριο (10/11, 18:00) υποδέχεται την Κύμη με σκοπό να διευρύνει το σερί των επιτυχιών.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν έχει να διαχειριστεί αγωνιστικά προβλήματα και με δηλώσεις του στο www.paokbc.gr στάθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας του. «​Επιστρέφοντας στο Ελληνικό πρωτάθλημα αντιμετωπίσουμε μία καλά δομημένη και οργανωμένη ομάδα, που έχει στόχο και κατεύθυνση στο παιχνίδι της. Περιμένουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ σκληρή και πιεστική άμυνα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι λοιπόν, πνευματικά και σωματικά για ένα δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδό μας», είπε.

Η ΚΑΕ στην ενημέρωσή της σημείωσε ότι… «ο χρόνος προετοιμασίας και για αυτό το παιχνίδι ήταν ελάχιστος. Μόλις δύο προπονήσεις στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου και των συνεργατών του για να προετοιμάσουν την ομάδα του ΠΑΟΚ, για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, τον αγώνα με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στις 18:00.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την απαραίτητη ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Απόλλων Τσόχλας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα».

Best of internet