Καμπερίδης: «Ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα με την ΑΕΚ»

bet365

Ο Χολαργός δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ (10/11, 18:00) και ο Μιχάλης Καμπερίδης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

«Ξέρουμε ότι αγωνιζόμαστε με μια μεγάλη ομάδα με κόσμο και ιστορία όπως είναι η ΑΕΚ. Ο αντίπαλος προέρχεται από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και σίγουρα θα έχει μια κόπωση, την οποία θα πρέπει εμείς ως Χολαργός να κοιτάξουμε να την εκμεταλλευτούμε. Γνωρίζουμε πως είναι μια ομάδα με ποιότητα, βάθος στο έμψυχο δυναμικό της και με παίκτες μαχητές, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό περισσότερο από κάθε άλλο ματς ως τώρα» υποστηρίζει ο Μιχάλης Καμπερίδης και προσθέτει: «Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, όπου αν είμαστε σοβαροί, χτυπήσουμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ και βάλουμε τα σουτ θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς. Θα πρέπει να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για να πετύχουμε κάτι καλό, γνωρίζοντας ωστόσο πως είναι ένα δύσκολο ματς».

Όσο για το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της οποίας την φανέλα φόρεσε για αρκετά χρόνια, είπε: «Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Είναι περίεργο το συναίσθημα καθώς πέρασα αρκετά χρόνια στην ΑΕΚ. Για μένα ήταν σαν οικογένεια. Όμως, πλέον δεν μπορείς να κάνεις κάτι, θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου τον Χολαργό να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σ’ έναν σπουδαίο αντίπαλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα